Wednesday 24 February 2016

Harvard on tühistatud mogo


Te olete ilmselt kuulnud seda juba riiklikul uudis, kuid kui sa ei ole , loe see artikkel . Harvard on tühistatud varajases vastuvõtu programmi . See on tegelikult hea uudis õpilased , sest varakult ülestunnistusi õpilased soositud rikkad mogo  õpilasi, kes suudavad juhendajad, erakool , jne Nüüd Harvardi näed kõiki kandidaate üks pool , ja saab paremini valima õpilased ühe partii mitte kaks .

ma loodan seda põhjustab lumepalliefekti, mis teistes koolides eeskuju . Varajane vastuvõtu tõesti ei ole enamiku inimeste jaoks , sest enamik koole nõuda automaatset vastuvõtmist, kui sa heaks varakult. Vähemalt siis, kui ma olin 18 , ma ei olnud valmis valima kolledži detsembris minu vanemate aastas !



2 comments:

  1. Tere, kas vajate rahalist tuge? Kas vajate laenu?
    Olen Susan Benson Sunshine Financial Groupist. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised). Pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene soodsa intressimääraga 3% aastas. Meie teenuse kohta lisateabe saamiseks võite lihtsalt kirjutada meile e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või kirjutada meile otse WhatsAppis või Telegramis telefonil: +447903159998 ja saada kohe vastuse.

    Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud teie abistamisele teie pikaajaliste ja lühiajaliste rahaliste eesmärkide parandamisel, kuna teie peamine eesmärk on teie finantsstabiilsus.

    Maailmas toimuvaga seisavad paljud inimesed silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega, mõnel neist on mõnedel põhjustel nii keeruline saada laenu oma kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest.

    Me saame teid aidata finantsprobleemide lahendamisel, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele ja me aitame teil laenu saada. Oleme aidanud arvukalt üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie peamine prioriteet on teie finantsstabiilsus.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) VÕI;
    WhatsApp: +447903159998
    Võite meile kirjutada igal ajal ja igal pool.
    2020 © ️Kõik õigused reserveeritud

    ReplyDelete
  2. Tere ja Tere tulemast Spotlight Global Loan Services-sse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha oma tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete