Friday 25 December 2015

Kui ootamatu ja vältimatu vajadus raha tundub - laen.ee


Selle normaalne, et neil ei ole raha vasakule vahetult enne oma palgapäev. Kui ootamatu ja vältimatu vajadus raha tundub, ei ole raha olemas, et probleem lahendada. Näiteid võib sisaldada loomaarstid tasud, auto remont, ootamatu telefoniarvete või isegi tungiv kommunaalmaksed, mis ilmuvad iga kvartali asemel igas kuus.

Nagu üksikisikute madala sissetulekuga on ettemaksu asju nagu elekter ja gaas, selliseid inimesi võib sageli leida neid endid ilma valgustuse või laen.ee kuumust, kui neil ei ole raha oma ettemaksu meeter.
lastega võib mõnikord juurdepääs krediidiliini sotsiaalsest, kes ei taha lasta pere väikelastele istuvad oma maja ilma elektriline.

ühe üksikisikute vähem sotsiaalset kindlustunnet nad on sageli lõksu ja on sunnitud hukule määratud spiraali kasutamise alates röövellikud laenu firmad. Kujutage ette järgmist stsenaariumi. Dave on praktikandi torumees on miinimumpalk. Ta oli tööta kuus kuud ja täitmata oma panga krediitkaart, tema pangaarvele läks varem oma kokkulepitud laenuintressi piirmäär ja panga suletud, ja müüakse võlgade võla koguja. Ta oli tõmmata seaduse sõidu ajal oma van kahe kiilas rehvid. Ametnik ei olnud muljet tema suhtumine teda ja mõistis taastamise veoauto vedada oma van kaugusel.

Dave oli jäänud ilma van saada tööle ja raha ei saada ta välja arestitud rajatis ja osta asendusrehve. Igapäevased tasu ladustamise olid pillinguta üles. Tema sõber ta jõi koos käskis tal minna internetis ja otsida mingit krediiti otsing palgapäeval laenu, et ta saaks praakima oma reisi probleeme. Tema halb krediidi oleks mingit probleemi, kuna ei olnud krediidi kontroll.

Dave oli avatud ja õnnelikud, et keegi on valmis pakkuma talle krediiti ja ta läks internetis kohaldada. Pärast teatud skaneerimise ja faksimine paberimajandust rahastada firma 350 saabus tema pank, piisavalt oma rehvid ja eemaldamine veoauto laen.ee ja ladustamise kulud. Kõik läks hästi, kuni tema palgapäeval, kui palgapäev laenud kõrvaldas ettevõte 437,50 oma kontole. Ta oli võimeline maksma oma üüri oma voodis-sit, pane mõned diisel oma van ja siis oli ta tagasi oma null pangakonto. money

Pärast sõbraga väljendas oma viha Dave pidevalt suitsetamise tema sigaretid ja kasutades oma telefoni krediidi Dave otsustas ta oli haige, et tal pole raha. Dave tegi kiire telefonikõne ja palgapäeval laenud ettevõte oli liiga valmis ja võimeline andma teda õnnelikuks abi eest "Dave oli võimeline on paar ööd ja osta oma fags. Tema palgapäev tuli ringi uuesti ja 625 eemaldati tema konto. Ka paar kuud tagasi oli ta piisavalt loll, et anda tema viisa deebetkaardi andmed, et võla koguja, mis oli võlg oma eelmise panga. Dave istus üksinda oma voodis-istuda ilma raha üritab välja mõelda, kuidas kaks kiilas rehvid oleks võinud talle maksma 350 ja naeruväärne 275 intresside ja tasude kohta. No credit kontrollida maksepäev.







2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Do you need a quick long or short term loan with a relatively low interest
    rate as low as 3%? We offer business loan, personal loan, home loan,auto
    loan, student loan, debt consolidation loan e.t.c. no matter your credit
    score. We are guaranteed in giving out financial services to our numerous
    clients all over world. With our flexible lending packages, loans can be
    processed and transferred to the borrower within the shortest time
    possible, contact our specialist for advice and finance planning. If you
    need a quick loan contact us at: email : gwilliams18443@gmail.com

    call or add us on what's app +1 979-773-8662

    ReplyDelete